;

 

 

 

 

 

Laadmogelijkheden elektrische leaseauto

De meeste mensen laden de auto thuis of op het werk op. Omdat je op het werk wellicht een dagdeel of zelfs de hele dag werkt, is de auto geheel opgeladen. Thuis slaap je en in die tijd wordt de auto geheel opgeladen.

Als je nu wil weten hoe lang het duurt om de auto of leaseauto op te laden kun je het volgende doen. Hoe groot is de accu en wat is het vermogen van je laadbox of laadpaal. Je leaseauto heeft bijvoorbeeld 35kW en het laadpunt 11kW dan duurt het ongeveer 3 en een half uur om de auto op te laden. Maar tegenwoordig heb je ook snelladers. Check voordat je een keuze maakt welke auto je gaat rijden, of die ook geschikt is voor snelladers. Dat voorkomt een hoop gedoe achteraf.

Voordat je kunt gaan opladen heb je een laadpas nodig. Diverse bedrijven / leasemaatschappijen kunnen je van zo’n laadpas voorzien. Voor particulieren kun je het beste informatie inwinnen bij de fabrikant (dealer ) van de laadpaal en bij je energieleverancier. Voor lease / zakelijke rijders is het afhankelijk bij welke leasemaatschappij je zit. Of er wordt alles voor je geregeld of je kunt zelf de boer op. D.w.z. er komt een schouwing bij je thuis en alle mogelijkheden worden bekeken. Vervolgens zal het laadpunt of de laadpaal geplaatst worden. Riemersma Leasing is dé leasemaatschappij die je ook echt ontzorgt. Je hoeft niets te doen behalve laden en rijden.

Wil je een adviesgesprek over de laadmogelijkheden?

 

Elektrisch Rijden | Elektrische Leaseauto

Contact opnemen

Elektrisch Rijden | Elektrische Leaseauto
De Waterman 7-a
5215 MX 's-Hertogenbosch

 31(0)73 850 47 50
 info@riemersmaleasing.nl