;

Meer versies van de volledig elektrische Nissan LEAF in Europa

  • Donderdag 21 maart 2019

Nissan Leaf

 

Nissan komt met nieuwe versies van en upgrades voor de LEAF. De bestverkochte volledig elektrische auto in Europa wordt daarmee nog aantrekkelijker. Van de uitvoeringen Tekna en N‑Connecta komen versies met een extra groot rijbereik. Nissan presenteert bovendien een nieuwe instapversie, die door zijn prijs en uitrusting elektrisch rijden voor meer mensen binnen bereik brengt. De prijs hiervan wordt in een later stadium bekendgemaakt. 

De LEAF Modeljaar 2019 biedt talrijke upgrades op het vlak van connectiviteit en technologie. Met de nieuwe Nissan Connect Services app heeft het navigatiesysteem nu TomTom LIVE premium verkeers- en routeinformatie. Met behulp van de app is op de smartphone te zien hoe lang het duurt om op de bestemming aan te komen. Tevens is op afstand de laadtoestand van de batterij te controleren en zijn enkele functies van de auto te bedienen. 

De diverse uitvoeringen van de LEAF Modeljaar 2019 zijn per eind deze week te bestellen en naar verwachting vanaf deze zomer leverbaar. Elektrisch Rijden | Elektrische Leaseauto

Contact opnemen

Elektrisch Rijden | Elektrische Leaseauto
De Waterman 7-a
5215 MX 's-Hertogenbosch

 31(0)73 850 47 50
 info@riemersmaleasing.nl